Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek a csillagjegyek a jég hátán is megélnek

default user icon
MME
Vannak olyanok, akiknek a csillagaikban is meg van írva, hogy jóval kitartóbbak és eltökéltebbek, mint a többiek. Ők azok, akik olyan helyzetekben is megállják a helyüket, amikor mások már rég feladták volna. Íme, az 5 legszívósabb csillagjegy!

1. Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A Oroszlánokban rengeteg az ambíció, az elszántság, a magabiztosság és a bátorság. Az egyik legtökéletesebb példa erre J.K. Rowling, a Harry Potter könyvsorozat szerzője. Nem kevesebb, mint egy tucatszor utasították el, mielőtt egy kiadó elfogadta volna a kéziratait, és akkor is csak minimális összeget ajánlottak fel érte. Azóta magáénak tudhatja a történelem legkelendőbb könyvsorozatát és a világ leggazdagabb írójaként tartják számon. Az Oroszlánok képtelenek feladni azt, amiben hisznek.

2. Bak (december 22. - január 19.)

A Bakok nagyon céltudatosak, nem várnak arra, hogy a sült galamb a szájukba repüljön, hanem tesznek is azért, hogy elérjék, amit akarnak. Ha egyszer valamire teljes erőbedobással összpontosítanak, nem állnak meg addig, amíg el nem érik a kitűzött céljukat. A visszautasítást nem képesek elfogadni és feladni szó nem szerepel a szótárukban - írja a medium.com.

3. Bika (április 20. - május 20.)

A Bikák borzasztóan makacs természetűek, ha valamit a fejükbe vesznek, attól nem lehet őket eltántorítani. Ez az alapvető tulajdonságuk, ami miatt nagyon kitartóak. Keményen dolgoznak, fontos számukra az anyagi jólét. A pénz számukra stabilitást jelent, így folyamatosan arra törekszenek, hogy anyagi biztonságban érezhessék magukat.

4. Kos (március 21. - április 19.)

A Kosoknak minden nap egy verseny, és azt élvezik a legjobban, ha bebizonyíthatják, hogy mások tévednek. Folyamatosan arra törekszenek, hogy véghez tudják vinni azt, ami mások szerint lehetetlen. Ha visszautasítják őket, az számukra kihívás, amit minél hamarabb győzelemre szeretnének váltani.

5. Skorpió (október 23. - november 21.)

A Skorpió a legszenvedélyesebb és legintenzívebb csillagjegy, az égető vágy, ami belőle árad megállíthatatlanná teszi. Az egyik legjobb példa rá Kris Jenner, a Kardashian-Jenner lányok anyja, aki az egész család menedzsere, így nem kevés szerepe van abban, hogy lányai mára világhírűek és milliárdosok. Ha egy skorpió valamit igazán akar, bármire képes!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss