Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Puncstorta  recept
Puncstorta
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Csevap ajvárral recept
recept
Mester

Csevap ajvárral

60 perc
0 adag
Megfizethető
2016. 09. 19.

Elkészítés

  1. Alaposan összedolgozzuk a darált húst a megtisztított, átnyomott fok- és a finomra vágott vöröshagymával, a pirospaprikával, az ásványvízzel, a sütőporral, a tojásfehérjével, valamint egy kevés sóval és durvára tört borssal. Lefedjük le a keveréket, és hűtőbe tesszük legalább 1 órára, de még jobb egy éjszakára.
  2. A padlizsánt és a paprikákat a tepsibe tesszük, és a 220 fokos sütőbe toljuk 30 percre. Hozzáadjuk a fokhagymagerezdeket, és az egészet további 10 percig sütjük, majd kivesszük a paprikákat egy tálba tesszük és lefedjük. A padlizsánt és a fokhagymát óvatosan meghámozzuk, végül a paprikákról is lehúzzuk a héjukat, és kikaparjuk a magjaikat.Finomra vágjuk a sült zöldségeket, majd összekeverjük az olívaolajjal, a citrom kifacsart levével, valamint ízlés szerint sóval és borssal.
  3. A húsmasszából 10 cm hosszú, 2 cm vastag rudakat formázunk, és a felforrósított olajban aranybarnára sütjük. A szobahőmérsékletű ajvárral tálaljuk.

Recept értékelése

Ajánljuk még

Csevapcsicsa
Recept
Egyszerű

Csevapcsicsa

35 perc
|
4 adag
|
Költséges
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Csevapcsicsa
Recept
Mester

Csevapcsicsa

60 perc
|
5 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Hagyományos csevapcsicsa
Recept
Bonyolult

Hagyományos csevapcsicsa

60 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Hajdu István László szerző profilképe

Hajdu István László

Hagyományos csevapcsicsa - az erdeti recept!
Recept
Egyszerű

Hagyományos csevapcsicsa - az erdeti recept!

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Pataky Krisztina szerző profilképe

Pataky Krisztina

Klasszikus csevapcsicsa
Recept
Egyszerű

Klasszikus csevapcsicsa

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Hasonló receptek

Csevapcsicsa  recept
Recept
Egyszerű

Csevapcsicsa

35 perc
|
4 adag
|
Költséges
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Csevapcsicsa recept
Recept
Mester

Csevapcsicsa

60 perc
|
5 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Friss receptek

Almás-mákos rakott tészta recept
Recept
Egyszerű

Almás-mákos rakott tészta

70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Szabó Enikő szerző profilképe

Szabó Enikő

Tejberizs recept
Recept
Egyszerű

Tejberizs

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Stíriai metélt Gizike módján recept
Recept
Mester

Stíriai metélt Gizike módján

60 perc
|
0 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Jóság szelet recept
Recept
Bonyolult

Jóság szelet

75 perc
|
0 adag
|
Átlagos
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Egyszerű almafánk recept
Recept
Egyszerű

Egyszerű almafánk

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Somogyi Bea szerző profilképe

Somogyi Bea

Eszterházy-torta recept
Recept
Mester

Eszterházy-torta

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Banános palacsinta karamellöntettel recept
Recept
Egyszerű

Banános palacsinta karamellöntettel

40 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Vidék íze szerző profilképe

Vidék íze

Sajtos pogácsa kétféle sajttal recept
Recept
Rafinált

Sajtos pogácsa kétféle sajttal

55 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Csúsztatott palacsinta gazdagon  recept
Recept
Egyszerű

Csúsztatott palacsinta gazdagon

55 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Fokhagymás-rozmaringos szűzérme krumplival recept
Recept
Mester

Fokhagymás-rozmaringos szűzérme krumplival

75 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Klasszikus grízgaluska leves recept
Recept
Egyszerű

Klasszikus grízgaluska leves

45 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Csirkemellpaprikás recept
Recept
Egyszerű

Csirkemellpaprikás

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.