Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kard Sándorné
Cikk
MME
A kuszkusz a keleti konyhák jolly jokere, és ha ügyesen bánunk vele, akkor a mi háztartásunkban is nélkülözhetetlen elemmé válik. Pofonegyszerű és mennyei körete lehet sült húsoknak, nyugodtan választhatjuk rizs vagy tészta helyett is. A következő kuszkuszos receptekkel például biztosan nem lőhettek mellé!
Déri Szilvia
A marokkói ételek legvonzóbb tulajdonsága az, hogy az ottani konyha mer bánni a fűszerekkel. Ha marokkóit főzünk, el kell felejteni az olyan mértékegységeket, mint „késhegynyi”, vagy „csipetnyi”. Ezeket a „púpozott teáskanál”, de esetenként akár az „evőkanál” váltja fel, és az egészben az a legszebb, hogy a töménytelen mennyiségű fűszer, bár rengeteg ízt és színt ad egy-egy fogásnak, mégsem tűnik túlzásnak!