Keress receptre vagy hozzávalóra

Ropogós libacomb párolt lilakáposztával

Hozzávalók

  • 4 db libacomb
  • 1/2 tk őrölt kömény
  • 1 ek libazsír
  • 1 fej hagyma
  • 1/2 fej vörös káposzta
  • 1 dl vörösbor
  • 3 ek ecet
  • 3 ek cukor

Elkészítés

     

    1.

    A megtisztított combokat szárazra töröljük, majd sózzuk és meghintjük köménnyel. Tepsibe helyezzük és 2 dl vízzel felöntjük. Lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük.

    2.

    A libazsírt felhevítjük és üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott káposztát, és  együtt pirítjuk néhány percig. Sózzuk, majd felöntjük a borral, végül ecettel és cukorral ízesítjük. Fedő alatt puhára pároljuk.

    3.

    A tepsiről levesszük a fóliát és ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott folyadékot. Visszatoljuk a sütőbe, és 190 fokon további 30 percig sütjük. 

    KONFITÁLT LIBACOMB ZSÍRJÁBAN SÜLT KRUMPLIVAL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin