Részletes receptkereső »

RECEPT

« vissza

Rablóhús sütőben

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Rablóhús sütőben

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:
  • Másnak így tetszett:
  • Elkészítési idő:
  • Elkészítés nehézsége:
  • Árkategória:
  • Recepttárba mentve: 539
  • Elküldve: 53

Hozzávalók:

  • sertéscomb
  • szalonna
  • krumpli
  • hagyma
  • paprika
  • paradicsom
  • olaj
  • ételízesítő
  • őrölt bors
  • majoránna
  • alufólia

Elkészítés:

A páclevet megcsináljuk a hozzávalókból (vagy egyedi fűszerkeveréket is lehet használni). A hús kisebb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és a páclében megforgatjuk, 1 órára a hűtőbe tesszük. Közben megpucoljuk a krumplit és a hagymát. Karikára vágjuk a krumplit, hagymát, paprikát, paradicsomot. A szalonnából kakastaréjt csinálunk. A krumplit besózzuk. Egy nagyobb darab alufoliába belepakolunk rétegezve egy kevés krumplit, hagymát, paprikát, paradicsomot, húst, és megint krumplit a tetejére, majd rá egy szalonnát, és jól becsomagoljuk, hogy sülés közben ki ne nyíljon. 2 csomag elég 1 főnek. Egy nagy tepsibe egymás mellé bepakoljuk a csomagokat, forró sütőbe tesszük. Kb. 1 óra sülés után megnézzük, megpuhult-e a hús. Ha jó, a csomagokat egy picit kibontjuk, és a szalonnát a tetején pirítjuk 5-7 percig. A csomagokat tányérra pakoljuk, és mindneki ebből fogyasztja.

Megjegyzés:

A receptet Skeszter küldte. Köszönjük!

Megjegyzés (Saját jegyzet a recepthez)

Összes hozzászólás: 1 db »

Legfrissebb hozzászólás

  • 2007. május 30. (szerda) 07:47
    Sziasztok! Régóta csinálom ezt, de alulra bacont teszek, rá f. kolbász szeleteket, arra gombát, krumplit és úgy jön a hús meg a többi. Rétegezem tetejére krumpli, hogy ropogós legyen, na meg a szlaonna. Imádják!!!!! sok salátával, tejfölös, f.hagymás, erős paprikás uborka salátával a legfinomabb.
Receptválogatás
Friss paprikával és paradicsommal
Szezonban az igazi, akár nyersen, akár sütve-főzve, az aromás szabadföldi zöldségekkel rengeteg ízletes étel készülhet!
Legfrissebb receptek
Még több friss recept »
Édes tejföllel sült körtés pite Édes tejföllel sült körtés pite
Csokoládé-rizottó rumos szilvaraguval Csokoládé-rizottó rumos szilvaraguval
Vörösboros-szilvás marharostélyos Vörösboros-szilvás marharostélyos
Tökmagos sült camembert forró gyümölcsökkel Tökmagos sült camembert forró gyümölcsökkel
Egyben sült sajtos-tejfölös csirkecomb Egyben sült sajtos-tejfölös csirkecomb
Diós kráteres süti Diós kráteres süti
Omlós almás pite II. Omlós almás pite II.
Túrógombóc XI. Túrógombóc XI.
Majorannás-tejszínes csirkemell Majorannás-tejszínes csirkemell
Joghurtos eperkrémleves Joghurtos eperkrémleves
Ezt a receptet ennyi válogatásba tették – 2 db
Összes válogatás »
http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/122000/122574_koriander-110.jpg Koriander, a különleges

A koriander, amelynek gyökerét, termését, valamint friss, üde zöld leveleit egyaránt hosszú ideje fogyasztja az emberiség a világ…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/117000/117514_salsa-110.jpg Sugo, salsa: a sokoldalú paradicsomszósz

Az ősi gyökerekkel bíró salsa és a paradicsomot Európával elfogadtató sugo talán a legékesebb bizonyítéka annak, hogy milyen…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/122000/122567_csirkemajas-taska-110.jpg Mandula konyhai kalandjai

Mindenek előtt szeretnék bemutatkozni. 22 éves egyetemista lány vagyok, a fővárosban tanulok és élek immár 4 éve. Gyerekkoromat…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/122000/122619_kkk-cimlap-110.jpg Megjelent a Kiskegyed Konyhája szeptemberi száma

Szeretjük a Kiskegyed Konyháját. Sok-sok recept (a Mindmegettén is megtalálhatóak a régebbi számok receptjei!), kulináris…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/122000/122550_aegon-110.jpg Mennyibe kerül a gyerek?

A nőgyógyászra a pénzt eltetted? Anyukádék meg tudják venni a babaágyat? Kapunk kölcsön bébi monitort?... és megannyi hasonló…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/122000/122562_marcipanos-ricottas-pite110.jpg Marcipános-ricottás pite

Pitét sütni mindig jó is, izgalmas is, hisz az épp aktuálisan fellelhető gyümölcsökön kívül annyi finomság kerülhet két omlós…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/122000/122572_szilvas-suti-110.jpg Nyárvégi szilvázós

A sokféle hazai szilvafajtának köszönhetően júliustól októberig kerülhet az asztalunkra ebből az egészséges gyümölcsből. Egy…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/122000/122553_savanyusag-110.jpg Savanyítsunk!

A nyár ízeinek konzerválására rengeteg módszer létezik. A gyümölcsökből lekvár vagy kompót készül, míg a zöldségek jelentős része…

Napi tipp
A császármorzsa vagy más néven smarni remek édesség. Könnyen elkészíthető, jól variálható, lekvárokkal könnyedén felturbózható és mindenki szereti. Kérd receptjeinket hírlevélben is! ►
Legnépszerűbb receptkategóriák
Összes kategória »
Levesek
Szárnyasok
Tészták
Saláták
Vega
Grill
30 perces
Olcsó
Magyaros
Mediterrán
Olasz
Görög
Egzotikus
Vendégvárók
Befőzés
Diétás
Desszert
Palacsinta
Pite
Csokis
Gyümölcsös
Sajtos
Pogácsák
Kenyerek
Az értékeléshez csak bejelentkezett felhasználók adhatnak le szavazatot.
Kérjük jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál az oldalon, most megteheted!

Tovább a belépéshez »
Hasznos csomag
előző recept
következő recept