Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kapros palócleves

MME MME
75 perc
bonyolult
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. Kevés zsírban megdinszteljük az apró kockákra vágott vöröshagymát, majd megszórjuk fűszerpaprikával. Beletesszük a felkockázott bárányhúst, az apróra vágott fokhagymát, majd hozzáadjuk a babérlevélet, illetve ízlés szerinti a köménymagot, sót és őrölt borsot. Kevés lében, fedő alatt majdnem puhára pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a zöldbabot és a megtisztított, felkockázott burgonyát, majd a főzés végén kevés liszttel és tejföllel sűrítjük. Ízlés szerint friss kaporral is megszórhatjuk.

    Ajánljuk még:

    5+1 PALÓCLEVES, AMI UTÁN NEM MARADSZ ÉHES >>> 

    SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: LAKTATÓ PALÓCLEVES >>> 

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss