Serpenyőben felhevítjük az olajat, és nagy lángon megpirítjuk rajta a megtisztított, feldarabolt gombafejeket. Hozzáöntünk egy kevés vizet, sózzuk, borsozzuk, és közepes lángon puhára főzzük a zöldséget. Végül beleforgatjuk a finomra vágott petrezselymet.
A fügéket felszeleteljük. A sajtot vékony szeletekre felvágjuk, és elrendezzük azokat a kenyérszeleteken. A gombaragut rájuk halmozzuk, és a fügeszeleteket elosztjuk rajta. A szendvicseket sütőpapírral leterített sütőlemezre tesszük, a grillfokozatra állított sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a sajt megolvad. Forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre