A szendvicseket ismét Palágyi Eszter, a Michelin-csillagot idén is megszerző, illetve a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat negyedik alkalommal elnyerő Costes étterem séfje álmodta meg az OMV VIVA gasztronagyköveteként. A speckó szendvicsek pegid szeptembertől kaphatóak a benzinkutakon. Íme az összes újragondolt finomság fotója és leírása!
1. Juhtúrós sztrapacskával töltött cipó
Északi szomszédunk étele a juhtúrós sztrapacska, amit friss lila hagyma, ropogós pirított hagyma és ruccola tesz teljessé a rusztikus buciban. Nem csak vegetáriánusok lakhatnak jó vele!
2. Paradicsomos húsgombóc kürtőskalácsban
Különleges olasz-magyar fúziós étel kerekedett az olívás kürtőskalács és a paradicsomos húsgombóc találkozásából. A friss petrezselyemzöld és a paprika tovább ízesíti a piros fehér zöld barátságot.
3. Kacsamáj paté kürtőskalácsban
A közkedvelt kacsamáj patét most sós kürtőskalácsban kínálják. A teljes harmóniát a tormás almalekvár és a lila káposzta biztosítja.
4. Gyros szendvics
A gyros szendvics változatát görög joghurtos tzatziki, gyros hús, paradicsom szeletek és jégsaláta teszi teljessé.