Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Címke: Palágyi Eszter

Cikkek

Alapételek

Nosztalgiát idéző ünnepi szendvicseket ehetünk a benzinkúton

Aszalt szilvás pulykatekercs, bécsi perec, rántott karaj burgonyasalátával és pikáns körözött - ez nem egy gourmet étterem reggeli kínálta, hanem az OMB VIVA prémium szendvicskínálata decembertől. Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfjének idei utolsó, negyedik kollekciójában egyaránt szerepelnek az újragondolt retró fogások és a közelgő ünnepek hangulatát idéző különlegességek. ...

0

Érdekességek

Szendvics kürtőskalácsból - 4 különleges uzsonna

Gondold el, hogy húsgombóc, friss zöldségek és olvadó sajt kerül a kürtőskalácsodba, és ezt eheted meg uzsonnára! Nem kell tovább álmodozni, mert mostantól ilyen menő szendvicsvariációkat is vehetünk, szerte az országban. ...

0

Ajánló

Kocsonya és tojásos nokedli - szendvicsben! Palágyi Eszter nyári kreációi a benzinkutakon!

Kacsamájpaté, lecsó, vargányás kacsakolbász, érlelt sajtos tojásosnokedli és kocsonya – csak néhány izgalmas alapanyag az OMV nyári szendvicskollekciójából, amelyet ismét Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete tervezett. ...

0

Érdekességek

Ezt a 4 szendvicset érdemes megvenni a benzinkutakon! Michelin-csillagos séf tervezte

Márciustól kapható az OMV töltőállomásokon az a négyféle szendvics, amit Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos, illetve a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjat idén negyedik alkalommal elnyerő Costes étterem séfje tervezett. ...

0

Érdekességek

A Palágyi Eszter vezette Costes lett 2018 legjobb étterme

Február 19-én, hétfőn este a hazai gasztronómiai élet legjelentősebb képviselői vonultak fel a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. A fődíjat, a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat a Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta. A Nespresso-Az Év Cukrászdája Díjat a Mihályi Patisserie, a Gyulai Pálinka-Az Év Street Food Díjat a Pizza, Kávé, Világbéke kapta. Idén először adták át a Friedrich Wilhelm Raiffeisen-Dining Guide Életmű Díjat, melyet Rosenstein Tibor vehetett át. ...

0

Érdekességek

Megmenekült a malacfejű birka, feltámadt a mangalica! Az I. Magyar Sonkafalat Versenyen jártunk

Ha 25 évvel ezelőtt egy spanyol sonkagyáros, aki épp jóféle zsírsrtés után kutatva turnézott Európában, egy Debrecen-környéki tanyán nem látja meg, az éppen csak arra kószáló "malacfejű birkát", a mangalicát, és szeret bele azonnal, akkor ma már elbeszélésekből tudnánk, hogy milyen lehet a mangalica húsának, zsírjának, kolbászának íze: ugyanis már régen kipusztult volna. Ezt megünnepelendő a Magyar Konyha meghirdette az I. Magyar Sonkafalat versenyt ahol séfkiválóságok mérték össze mangalicasonka-alapú tapas-tudásukat. ...

0