Elkészítés: A leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk. A krémsajtot ízlés szerint ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal. A medvehagymát apróra vágjuk.
A leveles tészta egyik felét megkenjük az ízesített krémsajttal, majd megszórjuk az apróra vágott medvehagymával. A másik felét ráhajtjuk, majd tenyérrel óvatosan egy kicsit lenyomkodjuk. Derelyevágóval felcsíkozzuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd minden tésztacsíkot megcsavarunk kissé, és a tepsibe helyezzük. Előmelegített sütőben erős hőmérsékleten pár perc alatt szép pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre