Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, fél órát pihentetjük a hűtőben, majd 3 db (kb. 30x36 cm) lapot sütünk belőle előmelegített 180 fokos sütőben.
A kihűlt főzött krémet és a habosra kevert vajas krémet apránként összekeverjük, elfelezzük. Felébe kakaóport és rumot, a másik felébe fél citrom levét keverünk.
Összeállítás:
1. lapon elkenjük a csokis krémet,
2. lapot a citromos krémmel kenjük meg,
3. lapot a mázzal vonjuk be.
A mázhoz a kakaót a cukorral és a vízzel kikeverjük, kevergetve, lassan összefőzzük. A tűzről lehúzzuk, a vajat elkeverjük benne, a sütemény tetejét bevonjuk.
Másnap az egyenetlen széleket körben levágjuk, szeleteljük, minden szelet tetejére egy szem (rumos) meggyet teszünk.