Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Korianderes csicsókakrémleves juhtúrós szivarkával

default user icon

Hozzávalók

  • 1 kg csicsóka
  • 2 l húsleves-alaplé
  • 2 csokor korianderzöld
  • frissen őrölt bors
  • 12 db réteslap
  • 20 dkg juhtúró
  • 5 dl tejszín
  • 5 dkg vaj

Elkészítés

    1. A csicsókát gondosan meghámozzuk, majd apró kockákra vágjukA forrásban lévő alaplébe tesszük a finomra vágott korianderrel együtt. Megsózzuk és megborsozzuk, majd puhárafőzzük.
    2. Kiterítjük a réteslapokat. Megtöltjük mindet a juhtúróval, majd szorosan feltekerjük. A töltött szivarkákat ropogósra sütjük a felforrósított olajban.
    3. Ha a csicsóka megpuhult, a levest a tejszínnel és a felkockázott hideg vajjal dúsítjuk. Botmixerrel pürésítjük, majd leszűrjük. Forrón tálaljuk a ropogós szivarkával.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin