Kivis-mascarponés túrókrém

Hozzávalók

  • 40 dkg tehéntúró
  • 10 dkg szőlőcukor
  • 15 dkg mascarpone
  • 1 dl tejföl
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 4 db kivi

Elkészítés

    1. A túrót simára keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a tejfölt, a mascarponét és a vaníliás cukrot. Az egészet összekeverjük, és 4 pohár alján elosztjuk a krém felét.
    2. A mrghámozott kivit vékony szeletekre vágjuk, és a felét rátesszük a túrókrémre. Ezt befedjük a maradék túrókrémmel, és a tetejére újra kivit rakunk.
    3. 2-3 órára a hűtőbe tesszük.

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin