A fűszereket, 1 csipet sót és a cukrot kis lángon 3 dl vízben 5 percen keresztül főzzük. Leszűrjük, majd lábasba tesszük a borral együtt. Hozzáadjuk a 0,5 dl vízzel elkevert keményítőt, majd felforraljuk.
Elkeverjük a tejszínt a tojássárgájákkal, majd a levesalaphoz csorgatjuk . Forró vízgőz fölött besűrítjük, majd forrón, a mazsolával tálaljuk.
Egy apróbb alapterületű szoba vagy otthon berendezése mindig nagyobb kihívás. Néhány alapvető szabály betartásával azonban sokat javíthatunk az összképen, sőt, még tágasabbnak is tűnhet a lakás.
Érdekességek és történetek a 20. század lakberendezésének világából: Madarász Magdolna, a Forma Boutique tulajdonosa mesél a múlt század különlegességeiről egy-egy példával illusztrálva – ezúttal a néhai magyar filmproducer gyűjteményének egyik ikonikus darabjáról.