Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gyümölcsökkel sült sonkaszeletek

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 alma
  • 2 körte
  • 50 dkg sonka
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál magos mustár

Elkészítés

    Előkészítés: A gyümölcsöket megmossuk, felszeleteljük, és kivágjuk a magjukat.

    Elkészítés: A sonkát az olajon nagyon lassan elkezdjük sütni. Amikor megsült, kivesszük, és a serpenyőben visszamaradt zsiradékon megsütjük a gyümölcsöket. Amikor megsültek a gyümölcsök is, a serpenyőbe beletesszük a mustárt, kicsit lepirítjuk, majd 1 dl vizet öntünk rá, és összeforraljuk. Tálalásnál egymásra rétegezzük a sonkát és a sült gyümölcsöket, a megmaradt gyümölcsöket mellé tesszük, és a mártással meglocsoljuk.

    Munka: kb. 30 perc
    Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
    1 adag: 498 kcal

Megjegyzés

Fotó: Komáromi Zoltán

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin