Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyés-csokis csemege

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkésztés: A fehércsokoládét pár csepp olajjal vízgőzön megolvasztom. Egy kisebb tepsit kibélelek sütőpapírral. Az olvadt csokoládét a tepsi aljára kenem (amennyire lehet, egyenletesen), majd a tepsit a hűtőbe teszem.

A gesztenyét összedolgozom a cukrokkal és a tejszínnel, majd a megdermedt csokira kenem. Ismét be a hűtőbe!

Az étcsokit is megolvasztom kis olajjal, a hideg gesztenye tetejére kenem, és megint lehűtöm.

Forró vízbe mártogatott késsel szeletelem. Ez a legnehezebb része, de megéri szenvedni vele.

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek