Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csilis bab sertéslapockával, csemegekukoricával

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A felforrósított olajban üvegesre sütjük a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig sütjük. A csilit kimagozzuk, az ereket is eltávolítjuk, majd kockákra vágjuk. A húshoz adjuk, és néhány percig együtt pirítjuk.
  2. Belekeverjük a darabolt paradicsomot, majd megsózzuk. Római köménnyel, valamint 1-1 csipet fahéjjal és csilivel ízesítjük. Fedő alatt majdnem puhára főzzük. Ha szükséges, az elpárolgott folyadékot kevés vízzel pótoljuk.
  3. A raguhoz adjuk a leöblített, lecsepegtetett kukoricát és babot, majd 5 percig együtt főzzük. Ismételten megsózzuk, és tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss