Keress receptre vagy hozzávalóra

Birsalmás garnélanyársak

default user icon

Hozzávalók

  • 1 db birsalma
  • 12 db garnéla
  • 2 ek olívaolaj
  • őrölt csili (ízlés szerint)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag eisberg Fitness mix
  • Tokaj Dressing Birsalma

Elkészítés

    1. Az olívaolajat összekeverjük egy evőkanál birsalmás Tokaj Dressinggel , sózzuk, belereszelünk egy gerezd fokhagymát és ízlés szerint adunk hozzá chilit.
    2. A birsalmát meghámozzuk, és nagyobb kockákra vágjuk. A garnélát és a birsalmakockákat nyársra húzzuk, megkenjük a páccal és fél órát állni hagyjuk.
    3. Egy grillserpenyőben kevés olajat hevítünk, és a nyársak mindkét oldalát 2-2 perc alatt megsütjük.
    4. A salátát meglocsoljuk a birsalmás Tokaj Dressinggel és a garnélanyársakkal tálaljuk.

    Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salátázz!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin