Elkészítés: A lapokhoz a hozzávalókat összegyúrjuk, majd 2 lapot nyújtunk ki belőle. 10 dkg cukrot karamellizálunk, majd rákenjük a két fahéjas lapra. A krémhez pépet főzünk a lisztből, a tejből, a vaníliás cukorból és a 30 dkg porcukorból. Mikor a pép teljesen kihűlt, hozzáadjuk a margarint.
Alulra tesszük az egyik karamellizált fahéjas lapot, megkenjük a vaníliás krém felével, a krém tetejét kirakjuk a rumos feketekávéba mártogatott babapiskótával, majd a babapiskóta tetejét bevonjuk a megmaradt krémmel, végül a krém tetejét beborítjuk a karamellizált fahéjas lappal. Tetejét csokoládéglazúrral vonjuk be.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre