hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Görögsaláta

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

A zöldségeket alaposan mossuk meg, a paprikákat vágjuk négyfelé, csumázzuk ki. A kígyóuborkát, a színes paprikákat, és a paradicsomot aprítsuk falatnyi darabokra. A megpucolt, felkarikázott lilahagymával és az olajbogyóval tegyük egy nagy salátástálba, csorgassuk le citromlével, olívaolajjal, majd szórjunk rá őrölt borsot és fűszerezzük oregánóval.
A fetasajtot vágjuk össze egy centis kockákra, majd szórjuk a salátára, és óvatosan keverjük össze. Legalább fél órára tegyük a hűtőszekrénybe.

Megjegyzés

Izgalmasabb a saláta íze, ha közé friss bazsalikom- és oregánóleveleket keverünk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss