Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A szárított fűszerekkel ízesített ételek nagyon finomak, de gondolj bele, mennyivel menőbb lenne friss fűszernövényt szedni az ablakpárkányodból és azt használni főzéskor! Nemcsak az ételeid ízét, de a konyhádat is feldobhatod néhány cserép egészséges, sok-sok értékes tápanyagot tartalmazó fűszernövénnyel.
Nyáron rengeteg a szezonális gyümölcs és zöldség, mint például a görögdinnye, a meggy, az őszibarack, a kukorica, és még sorolhatnánk. Nem véletlen, hogy ilyenkor a piacok is roskadásig vannak a friss árutól. De melyek a legegészségesebb nyári finomságok? Mutatjuk!
Szponzorált tartalom
Itt a jó idő, rohamléptekkel közeledik a nyár. Ilyenkor különösen vágyunk a különböző folyadékok után. Ha már unod a vizet, könnyedén feldobhatod a saját fűszernövényekkel. Finom és illatos italokat készíthetsz. Máris mutatjuk, hogyan!
Ízletessé teszik az ételeinket – ám ennél többet is tudnak! Lássuk, miért érdemes gyakran fogyasztani a fűszernövényeket.
Zseniális növény: vetés után két héttel már szüretelheted – a lakásban. Télen, ha friss zöldet ennél, a zsázsa jól jöhet.