Elkészítés: A tortaformát kikenjük vajjal vagy margarinnal.
1. 3 tojássárgáját 5 kanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral kikeverünk. 1 csomag zselatint 1 dl forrásban lévő vízzel összekeverünk, a tojásos krémhez öntjük. Jól összekeverjük, végül a tojások felvert habját hozzádolgozzuk. Ezt tortaformába öntjük, és kb. 15-20 percig dermedni hagyjuk.
2. 3 tojássárgáját 5 kanál porcukorral és 3 kanál kakaóval összekeverünk. Ezután a zselatint ugyanúgy elkészítjük, mint az előbbinél, és hozzáadjuk a kakaós masszához. Végül a tojások habját is hozzáadjuk. Ezt a krémet ráöntjük az előző sárga krémre, és megint dermedni hagyjuk.
3. A 2 doboz tejfölt, 5 kanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral összekeverjük. A zselatint is ugyanúgy hozzáadjuk, mint az előbbiekhez. Végül ezt is a két réteg tetejére öntjük, és legalább 1 órát az egészet dermedni hagyjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre