Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fotó: Ilyen csodálatos volt Eugénia hercegnő októberi esküvői tortája

default user icon
MME
Pénteken férjhez ment Eugénia hercegnő, aki II. Erzsébet unokája. A tortát egy londoni cukrász készítette az esküvőre, amiről még aznap este kiadták a hivatalos fotókat!

400 tojásból és 15 kiló vajból készült Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank pénteki esküvőjére az 5 emeletes csodaszép torta. A Red Velvet (Vörösbársony) és csokoládé tortát a londoni Sophie Cabot készítette, akit András herceg ajánlott lánya figyelmébe.

A torta legalsó szintjét a hercegnő és a férj nevének kezdőbetűje díszíti, amit apró borostyán levelek vesznek körbe. Ez sem véltelen, hiszen Eugénia és férje , a Kensington Palotához tartozó, Borostyán Villában lakik.

Az ara arra kérte a cukrászt, hogy a dekorációban domináljanak az őszi színek, míg az ízesétésben a vanília. 


 

Ezek is érdekelhetnek

Friss