Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tonhalas-paradicsomos spagetti

15 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A spagettit olajos, sós forró vízben feltesszük főni.

A mártáshoz a hagymákat apróra felkockázzuk, kis olajon üvegesre pároljuk. A tonhalakat lecsöpögtetjük, majd hozzáöntjük a hagymához. A paradicsompürét is hozzáöntjük (lehet házi készítésű is, az az igazi!), fűszerezzük oregánóval és kakukkfűvel (mindenki a saját ízlése szerint). Összekeverjük, majd pár perc után hozzáöntjük a tejszínt is. Ezzel felforraljuk, majd levesszük a tűzről.

A spagettit lecsepegtetjük, a tetejére tesszük a mártást, majd a sajtot ráreszeljük, és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Ajánlott a parmezán sajt, az élő fűszernövényről vett oregánó és kakukkfű, jó minőségű tonhal, saját készítésű paripüré és eredeti olasz spagetti. - Sparrow1

Ezek is érdekelhetnek