Elkészítés: A spagettit olajos, sós forró vízben feltesszük főni.
A mártáshoz a hagymákat apróra felkockázzuk, kis olajon üvegesre pároljuk. A tonhalakat lecsöpögtetjük, majd hozzáöntjük a hagymához. A paradicsompürét is hozzáöntjük (lehet házi készítésű is, az az igazi!), fűszerezzük oregánóval és kakukkfűvel (mindenki a saját ízlése szerint). Összekeverjük, majd pár perc után hozzáöntjük a tejszínt is. Ezzel felforraljuk, majd levesszük a tűzről.
A spagettit lecsepegtetjük, a tetejére tesszük a mártást, majd a sajtot ráreszeljük, és azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre