Elkészítés: A csirkemellből 4-5 ujjnyi széles csíkot vágunk és a májjal együtt kevés olajon megpiritjuk. A maradék csirkemellett apróra vágjuk. A darált sertéshúst, az apróra vágott pulyka- és csirkemellet nyersen 1 mélytányérba rakjuk. Hozzáadjuk a 2 tojást, a tejszínt,a fűszereket és jól összedolgozzuk. Az őzgerincsütőt keresztbe fektetett szalonnával kibéleljük. A massza felét belerakjuk. Egy sorba tesszük a csirkemell csíkokat, mellé a májat elhelyezzük. Rá a maradék massza kerül, végül jön a bacon ráhajtása. Alufóliát rakunk rá, és 1 óráig sütjük. Amikor már majdnem letelt az egy óra, kivesszük és ráfordítjuk egy tepsire, hogy az alja is megpiruljon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre