Tepsis sertésnyárs

Hozzávalók

  • 50 dkg sertéstarja
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 2 fej lila hagyma
  • 1-1 db sárga és zöld kaliforniai paprika
  • frissen őrölt bors
  • 1 tk oregánó
  • 6 ek olívaolaj

Elkészítés

    1. A húst gondosan tisztítsuk meg, majd vágjuk falatnyi kockákra. A szalonnát szintén daraboljuk fel, a megtisztított hagymát vágjuk cikkekre. A paprikákat magozzuk ki, majd vágjuk nagyobb darabokra.
    2. Húzzuk az előkészített alapanyagokat felváltva nyársakra. Sózzuk és borsozzuk meg minden oldalukat, majd hintsük meg mindet az oregánóval. Forrósítsuk fel az olívaolajat, majd süssük a nyársak minden oldalát aranyszínűre. Végül toljuk 180 fokos sütőbe, és süssük 25 percig.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin