Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szépségkirálynő a konyhában: Szarvas Andi mozzarellás csirkéjével nem lőhetsz mellé

default user icon
MME
Te is szereted a gyorsan elkészíthető csirkemelles fogásokat? Akkor nézd meg, hogy készül Szarvas Andi, a Tündérszépek szépségverseny mentorának egyik kedvenc étele, a mozzarellás sült csirke, amit fűszeres sült répával és uborkasalátával tálalt.

Idén Szarvas Andi lesz a Tündérszépek szépségverseny egyik mentora. Ennek apropóján beszélgetett vele Sass Dani a Mindmegette konyhájában, és ha már ott voltak, elkészítették Andi egyik nagy kedvencét, a mozzarellás csirkét sült répával és tejfölös uborkasalátával.

Andi közben arról is mesélt, hogy szerinte nagyon erős lesz az idei Tündérszépek szépségverseny mezőnye, sőt azt is elárulta, szerinte a zsűri vagy a közönség véleménye lesz fontosabb a verseny során.

TÜNDÉRSZÉPEK 2021

A Tündérszépek 2021 megyei szinten induló, majd regionális fordulókon keresztül országos fizikai döntőig haladó szépségverseny. A megyei és regionális fordulók az online térben zajlanak, amelyek tétje a következő fordulóba való továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az Országos döntő. A megyei elődöntő online szavazása már elkezdődött!

SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ A KONYHÁBAN: KOCSIS KORINNA MEGMUTATJA, HOGY KÉSZÜL A KEDVENC ÉTELE>>> 

Ezek is érdekelhetnek