Szarvasgomba krémmel töltött karaj

Hozzávalók

  • 60 dkg karaj
  • 15 dkg trappista sajt
  • 5 dkg parmezán sajt
  • 4 tk szarvasgomba krém
  • bors
  • Panírhoz:
  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 4 db tojás
  • olaj vagy zsír a sütéshez

Elkészítés

    1. A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk.
    2. A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb szelet trappista sajtot. A sajtot megkenjük a szarvasgomba krémmel, majd megszórjuk a durvára reszelt parmezán sajttal is.
    3. Ezek után a hús másik felét ráhajtjuk, és a széleket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
    4. A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Ezután forró olajban kisütjük a húsokat. Hasábburgonyával és párolt kukoricával tálaltam.

Megjegyzés

A sajttól finom lágy és szaftos lesz a szarvasgomba krémből pedig teljesen egyedi ízvilágú. Saját recept, és nagy kedvenc!

Malmos Szilvia
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin