Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sütőben sült juhtúrós csusza

Hozzávalók

  • 20 dkg fusilli tészta
  • 3 dl tejföl
  • 10 dkg bacon
  • 2 szál újhagyma
  • 15 dkg juhtúró
  • 1 db tömlős sajt
  • 10 dkg sajt (trappista, edami, goua)

Elkészítés

    1. A tésztát kb. 2 percig enyhén sós, forrásban lévő vízben megfőzzük, nem tovább, nehogy szétfőjön.
    2. Felkockázzuk és megpirítjuk a bacont, közben egy másik edényben összekeverjük a juhtúrót a tejföllel és a tömlős sajttal.
    3. Ha a tészta félig megfőtt, leszűrjük, óvatosan összekeverjük a juhtúrós öntettel, bekarikázzuk a hagymát, meghintjük a pirított bacönnel, majd az egészet egy tűzálló edénybe töltjük. Sajtot reszelünk rá, és előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.

      JUHTÚRÓ, A MINDIG JÓ >>> 

      HA VAN OTTHON EGY CSOMAG TÚRÓ: 10 TIPP A FELHASZNÁLÁSÁHOZ >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin