Előkészítés: A salátákat megtisztítjuk, levelire szedjük, megmossuk és leszárítjuk, majd összetépkedjük. A többi zöldséget értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk, és lazán összeforgatjuk az újhagyma kivételével. A halat megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk.
Elkészítés: Az olívaolajat felmelegítjük, rátesszük a halat és a hagymát. Kíméletesen sütjük, vigyázva, nehogy kiszáradjon a hal. Ráöntjük a bort, sózzuk, beletesszük a bazsalikomot, és rácsavarjuk a citrom levét. Épp hogy rottyantunk rajta egyet. A salátát tányérra szedjük, rátesszük a halat, és a visszamaradt levével meglocsoljuk. Kínálhatunk mellé pirítóst, vagy sós kétszersültet is.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 337 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre