Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rizses-halas egytál

default user icon
2/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 30 dkg rizs
  • 1 citrom
  • 40 dkg sóska és spenót vegyesen
  • 15 dkg mélyhűtött tonhal
  • 2 evőkanál olaj + a sütéshez

Elkészítés

    Előkészítés: A rizst megmossuk, sós vízben megfőzzük. A citrom levét kifacsarjuk, leszűrjük. A spenótot és a sóskát forró, sós vízben 10 percig főzzük, leszűrjük. A halat hagyjuk kiengedni, majd apró darabokra vágjuk.
    Elkészítés: A rizst összekeverjük az olajjal, a citrom levével, a spenóttal és a sóskával. A halat olajban kisütjük (kb. 5 perc). A rizses zöldséghez adagoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük. Citromgerezddel díszítve tálaljuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 370 kcal

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin