A halszeleteket kevés olívaolajon a mentalevelekkel együtt megpirítjuk. Egy lábosban besamelmártást készítünk: a vajat felmelegítjük, keverés közben beleszórjuk a lisztet, kicsit pirítjuk, majd apránként, folyamatos keverés közben, hozzáadjuk a tejet. Addig forraljuk, amíg tejszín sűrűségű lesz, és utána még pár percig főzzük.
Egy lapos, négyszögletes sütőedényt kikenünk vajjal, alulra öntünk egy kevés mártást, majd rárakunk egy sor tésztalapot. Erre kerül egy, apró darabokra szedett halszelet, a spenót, és a kukorica fele egyenletesen eloszlatva (amit előtte felolvasztunk), a bazsalikomlevelek (6-8 db), a mentalevelek, a só, majd a mártás harmada. Majd újabb sor tészta, zöldségek, fűszer, és besamel. A tetejére ismét tésztalap és mártás kerül, végül ráreszeljük a sajtot, és a citromkarikákkal díszítjük.