A kukoricadara tökéletes liszthelyettesítő. Gluténérzékenyek szívesen fogyasztják, de természetesen mindenkinek ajánljuk, aki kedveli az édeskés ízét. Sós és édes ételek kiváló hozzávalója. A puliszka, a polenta elképzelhetetlen nélküle, de grízes tésztához is tökéletes, ha gluténmentes változatot készítenénk. Puding, muffin és persze a híres kukoricamálé is nagyon kedvelt ezzel a hozzávalóval.
Bármikor, hiszen egész évben és szinte minden élelmiszerüzletben kapható.
Száraz, hűvös helyen a csomagoláson feltüntetett időpontig.
371 kcal
8.8 g
1.2 g
78 g
Ha főtt krumpli maradék van, egy kis olajon vagy vajon dinsztelj egy fej vöröshagymát és a krumplit forgasd bele, egy kicsit pirítsd össze. Nagyon finom. Olyan, mintha akkor főzted volna a krumplit.
Beküldő: Fehér Jenőné