Raffaello golyók sütés nélkül

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 3 marék natúr, csupasz mandula (+15-20 szem a közepébe)
  • 6 ek kókuszreszelék (+6 ek a hempergetéshez)
  • 1 marék natúr kesudió
  • 1 csapott ek nyírfaporcukor
  • 1 ek agave szirup/vagy méz
  • 3 csapott ek kókusztejszín (sűrű, krémes)
  • 1 csipet vanília őrlemény

Elkészítés

    1.

    A magokat megőröljük aprítóban, majd a kókuszreszeléket is hozzákeverjük és tovább dolgozunk a géppel.

    2.

    Egy műanyag edénybe a finomra darált magokhoz keverjük a nyírfaporcukrot és a vanília őrleményt, majd a kókusztejszínt és a szirupot is hozzáadjuk. Kézzel alaposan átgyúrjuk, és fél órát hagyjuk pihenni.

    3.

    Nedves kézzel golyókat formázunk, a közepébe mandulát dugunk és kókuszban meghempergetjük. Jó, ha lezárva, hűtőben tároljuk, hogy ne száradjanak ki. 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin