Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Milánói makaróni csőben sütve

Hozzávalók

  • 25 dkg makaróni tészta
  • 15 dkg darált hús (sertés)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg gomba (csiperke)
  • 1/2 tk oregano
  • 3 dl paradicsomlé
  • 1 darab vöröshagyma
  • 20 dkg trapista sajt
  • 1 ek zsemlemorzsa

Elkészítés

    1. A megtisztított fokhagymát és hagymát, valamint a megtisztított, felkockázott gombát forró serpenyőben, kevés olajon lepirítjuk. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált húst.
    2. A húst pár percig összesütjük a gombával és a hagymával, majd felöntjük a paradicsomlével, megsózzuk, megborsozzu, oregánóval ízesítjük, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
    3. Al dentére főzzük a makarónit, majd a lecsöpögtett tésztát öszeforgatjuk a raguval. Az egészet egy serpenyőbe tesszük, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és a zsemlemorzsával.
    4. Előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpuhul a tészta tetején. 

    14 EGYSZERŰ RAKOTT TÉSZTA HÉTKÖZNAP ESTÉKRE >>> 

    ISTENI TÉSZTAVACSORÁK >>> 

    A MEGUNHATATLAN PARADICSOM - 300 SZUPER VÁLTOZATOS RECEPT >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin