Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mennyiségek átváltása

Gyakran okoz gondot, hogy nincs mérleg a közelünkben, nem tudjuk, hány fokos a sütőnk az 5. fokozaton, és hogy mennyi is pontosan egy fél bögre liszt. Összegyűjtöttünk mindent, hogy segítségetekre legyen!

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

evacili
A porcukornál az 1 bögre biztos, hogy 10 gr akar lenni, nem 10 dkg? ( Ha az 1 kanál 8 gr?)
denjo2142
Ez mind szép és jó, ha tudja az ember a mennyiségeket. Azonban engem az érdekel, ha 1 recept mondjuk 12 főre szól, de én csak 4 főre tervezem, miből mennyit kell ilyenkor felhasználni?
ungisan
Egyes receptekben kávéskanál mennyiségeket adnak meg, ez nem azonos a teaskanál méretével?
katibo
jo otlet csokorba szedni a mertekeket-sokat segit!Koszikeeeee! :)
anikoss
Engem az érdekelne, hogy a villanytűzhelyen a számok (1-9-ig) melyik hány fokot jelent?
SZG Anita
A gázsütő táblázat jó! A miénken összesen 3 fokozat van :))
pistuc
Még jobb, ha van sütőhőmérőnk. Én kettőt is vettem az egyik árverési oldalon (az egyiket ajándékba), jutányos áron. Teljesen újak, NÉMET gyártmány, és nagyon hasznos (kiderült pl., hogy a sütőnk hőfoka hajlamos elmászni, és kicsit tekergetni kell, hogy beálljon). Ha valakit bővebben érdekel, kérdezzen.
asmahan
Ez tényleg jó ötlet! Különösen kezdőknek! A sütővel kapcsolatosan lenne csak megjegyzésem: Az én elektromos sütőm I. fokozata 25 C fok, s minden fokozat 25-tel több. Nálam 10 fokozat van, tehát csak 250 Celsius a legmagasabb. Én is ajánlanám elővenni a sütő használati utasítási könyvecskéjét, az azért a legbiztosabb. Mindenesetre gratulálok! Asmahan
pistuc
A mi gázsütőnkőn (Vesta, eléggé elterjedt modell) a 3-as 180 fokot ér, a maximum pedig 300 (8-ason), szóval a biztonság kedvéért inkább túrjuk elő a használati utasítást, vagy interneten keressünk rá.
topega
nagyon orulok a gazsuto tablazatnak, eddig lazasan szamlalgattam.

Magazin