Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Limerol - Aperol görögdinnyével

Hozzávalók

  • 6 dkg görögdinnye
  • 6 cl Aperol
  • 2 tk nádcukor
  • 1/2 db zöldcitrom
  • száraz pezsgő (jéghideg)
  • tört jég

Elkészítés

    1. Az apró darabokra vágott zöldcitromot és a cukrot hosszúkás pohárba tesszük, jól szétzúzzuk.
    2. A magnélküli vagy kimagozott görögdinnyét az Aperollal pürévéturmixoljuk.
    3. Közben a pohárba tört jeget teszünk, erre öntjük a dinnyés mixet. Jól összekeverjük.
    4. Felöntjük a pezsgővel,a pohár szélére tehetünk dinnyecikket.

    MOJITO KOKTÉL (EREDETI RECEPT) >>>

    MÁLNÁS JÉGKÁSA >>

Megjegyzés

Tört jég helyett lefagyasztott sárgadinnye gömböket raktam, így kétféle ízhatást értem el. Az Aperol aperitif ital, szódával, gyümölcslevekkel gyors és frissítő italokat készíthetünk.

A fenti hozzávalók egy longdrink (2,5 dl) pohárra értendő.

buksz39
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin