Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kirúgta munkatársát a McDonald’s, mert megalázott egy hajléktalant

default user icon
MME
Hivatalosan is bocsánatot kért a McDonald’s, miután biztonsági őre egy a gyorsétterem előtt alvó hajléktalan hálózsákjára öntötte a koszos felmosóvizet. Az esetről videófelvétel készült.

Hatalmas botrányt váltott ki az az internetre feltöltött videófelvétel, amit az látszik, amint egy londoni McDonald’s biztonsági őre a gyorsétterem előtt alvó hajléktalan hálózsákjára önti a koszos felmosóvizet a Victoria Streeten. A The Guardian szerint a Meki sem nézte jó szemmel munkatársa nem éppen toleráns cselekedetét, ezért azonnal elbocsátották az őrt, majd hivatalosan is bocsánatot kért alkalmazottja tettéért.

— Nagyon sajnáljuk, és szeretnénk szívből bocsánatot kérni azért, ami a videón látható férfival történt. Ezen túl még nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy hajléktalanokkal foglalkozó jótékonysági szervezeteket még inkább támogassunk a környéken – írta közleményében a gyorsétteremlánc.

A felvételt egyébként egy járókelő rögzítette, majd töltött fel Twitterre (ami már egyébként X), és arra kérte az illetékeseket a posztbon megjelölve, hogy azonnal tegyenek valamit. Hozzátette, hogy undorítónak tartja munkatársuk viselkedését, és teljesen felfoghatatlan, hogyan képes valaki télen ilyesmire.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss