Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel a diétával fogyott 9 nap alatt 7 kilót a Shop Stop rendezője

default user icon
MME
Amikor az embert egészen közelről meglegyinti a halál szele, akkor elég komoly elhatározásokra juthat. Akár arra is képes lehet, hogy napokig csak krumplin éljen. Kevin Smith a Shop Stop, a Dogma és az Apja lánya rendezője plédául pont így tett, hogy mihamarabb megszabaduljon attól a nem kevés plusz kilótól, amire az orvoskok szerint szüksége van ahhoz, hogy életben maradjon.

Kevin Smith igazán különleges figurája a hollywoodi elitnek: számos sikeres film rendezője, oylan A-listás sztárokkal dolgozott együtt, mint Ben Affleck, Alan Rickman vagy Alanise Morisette énekesnő - ám ő mindig ugyanabban az XXXL méretű, a Chicago Bulls színeiben pompázó pólóban jár-kel, legyen szó díjátadóról, egy szombat esti talk showról vagy épp egy stand up estjéről. Nem véletlenül: az alacsony termetű színész közel száz kilóját ez az óriás mez kiválóan leplezi  és leplezte, ami idővel a védjegyévé vált.

 

Nem is különösebben izgatta az alakja, egészen addig, míg idén februárban, az egyik önálló estje után rosszul lett, mentővel kórházba szállították, ahol közölték vele, hogy komoly szívrohama volt. Az orvosa szerint nem sokon múlott az élete, ugyanis el volt záródva a bal koszorúere.

Smith ettől enyhén szólva sokkot kapott, és a kezelőorvosa tanácsára azonnali életmódváltásba kezdett. 

"Először is az étkezési szokásaimon kell változtatnom, amelyek mondjuk ki: gyerekkorom óra tragikusak. Emellett 23-25 kilótól kellene megszabadulnom még, hogy a hatalmas súlyommal ne terheljem a szervezetemet."

A rendező úgy gondolta, ennek azon nyomban neki is áll, és, hogy minél előbb látványos eredményt produkáljon az erőfesztése,  a krumplidiétát választotta ki a világ leghatékonyabb villámdiétái közül. 

Nos, Smith igazi nagykövete lehetne ennek a kissé egyoldalú, és hosszú távon elég veszélyes módszernek, ugyanis 9 nap alatt több, mint 7 kilót fogyott.

"Egy darabig még folytatom ezt az igencsak embert próbáló kúrát, aztán, ha már elértem egy elviselhető súlyt, szépen lassan visszatérek a sokszínűbb táplálkozáshoz."

Legfrissebb előtte-utána fotóját idén januárban posztolta az Instagramon, amin már alig lehet ráismerni. Nem semmi!

Fogyj egy hétvége alatt 1,5 kilót >>> 
ÍME MELISSA MCCARTHY DIÉTÁJA! ÍGY FOGYOTT 45 KILÓT A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SZTÁRJA>>> 
DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A WALL STREET FARKASÁNAK OSCAR-JELÖLT SZTÁRJA! >> 

Ezek is érdekelhetnek