Elkészítés: A vizet felforraljuk, beletesszük a margarint és a lisztet. A tűzről levéve keverőgéppel kikeverjük, és beletesszük egyenként a 4 db tojást. Csillagcsöves nyomózsákból kis gömböket formálunk (ha más nincs, hagyományos zacskó lyukasztott sarkával is lehet), majd 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. Akkor jó, ha szép világosbarna, és könnyen leválik a tepsiről. Közben a cukorból karamellt olvasztunk.
Kihűtjük, majd a tészták tetejét a karamellbe mártjuk egy kicsit. A pudingból fél liter tejjel sűrű (!!!) krémet főzünk. Ezután a kisült gömbök tetejét levágjuk, majd a vaníliapudinggal (bármilyen más puding is megteszi, ez csak ízlés dolga) megtöltjük. Csillagcsöves nyomózsákból a felvert cukrozott tejszínt rátesszük, és visszahelyezzük a tetejüket.
A pudingba keverhetünk áttört gesztenyét, kakaóport, csoireszeléket, málnakrémet, áttört banánt, vagy gyakorlatilag bármit, ami ízvilágában illik a pudinghoz. De esetleg tölthetjük úgy is, hogy a vaníliapuding tetejére kakaós tejszínt teszünk, esetleg málnahabot (áttört málnával kikevert tejszínhabot). Én leginkább így készítem.