Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Káposztás-kolbászos tarja

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 szelet sertéstarja
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 20 dkg lángolt vagy füstölt kolbász
  • 2 evőkanál ketchup
  • 1-2 evőkanál étolaj
  • 3 zöldpaprika (kaliforniai, hegyes erős, sárga húsú)
  • 1 paradicsom
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • magyaros fűszerkeverék
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: A savanyú káposztát, ha nagyon savanyú, kimossuk. A tarjákat magyaros fűszerkeverékkel bedörzsöljük, ízesítjük sóval, borssal, végül megkenjük a ketchuppal.

    A savanyú káposztát egy sütőtálba terítjük, megszórjuk a fokhagyma- és vöröshagyma-karikákkal, majd rátesszük a fűszeres tarjaszeleteket. A tetejére karikázzuk a kolbászt, a felaprított zöldpaprikákat és paradicsomot. Ezután meglocsoljuk az étolajjal, és fóliával lefedve kb. 40 percig pároljuk a sütőben. A fóliát levéve kicsit pirítunk rajta, kb. 10 percig.

Megjegyzés

Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin