Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Döbbenetesen lefogyott a Wall Street farkasának Oscar-jelölt sztárja!

Szinte a felismerhetetlenségig fogyott Jonah Hill, a Haverok fegyverben és a Felkoppintva című filmek köpcös, gömbölyded sztárja. A 33 éves színész ezóttal nem egy szerep kedvéért, hanem az egészsége megőrzése érdekében kezdett el diétázni, amit láthatóan igencsak komolyan vett.

 Az is sokkoló, amikor egy színész 30 kilót hízik egy szerep kedvéért , ám, amikor valaki ugyanennyit, sőt, még többet fogy, az méginkább megdöbbenti a nyilvánosságot.

Jonah Hill, akit mindenki cska a pufók, jópofa srácként ismert meg a világ a Felkoppintva című filmből, amelyet aztán hasonló karakterszerepek sora követett, 2011-ben már sikeres fogyókúrába kezdett a Moneyball Oscar-jelölést hozó mellékszerepe kedvéért -ám utána könnyedén visszahízta az akkor ledobott kilókat.

Tavaly év végén nem egy szerep, hanem az egészsége kedvéért vágott bele az életmódváltásba, aminek 45 kiló mínusz, és egy kisportolt test és egy egészen más ábrázat lett az eredménye. 

És hogy hogy csinálta?

"Bárcsak lett volna valami csodaszer, de igazából úgy sikerült lefogynom, hogy elmentem egy dietetikushoz, aki elmondta, min kell változtatnom a sikerüljön” - nyilatkozta. Hozzátette, hogy a japán ételek is segítségére voltak, de fogyásának kulcsa egyetlen élelmiszer elhagyása volt: a söré.

DÖBBENETESEN LEFOGYOTT NIGELLA LAWSON: 4 RUHAMÉRET A KÜLÖNBSÉG! >>> 
FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Hozzászólások

tropusi_foka
Nincs itt egy korrektor, aki kijavítaná a hibákat megjelenés előtt? A sört (vagy bármilyen alkoholt) pedig élelmiszernek nevezni...

Magazin