Elkészítés: A joghurtot, a cukrot, a vaníliás cukrot, a zselatint összekeverni a habverővel, majd 2 percig melegíteni a mikróban. Meg kell várni, míg lehűl, majd a tejszínt is bele kell keverni. Legvégül a darabolt gyümölcsök kerülnek bele. Az egész keveréket egy kivajazott vagy kifóliázott, esetleg vizezett formába kell önteni, amit másnapig hűtőben kell tartani, majd szeletelve tálalni. Pluszként lehet a joghurt torta méretének megfelelő piskótát sütni, és erre a piskótalapra vékonyan gyümülcsízt kenni, majd ráhelyezni a gyümölcsös joghurt tortát. Díszíteni tejszínhabbal és egész gyümölcsökkel lehet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre