Fényes csokimáz

default user icon
14 3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 dkg porcukor
  • 6 dkg margarin
  • 1 evőkanál tej
  • 2 púpos evőkanál csokipuding
  • 1 evőkanál kakaópor

Elkészítés

    Elkészítés: Ezeket a hozzávalókat gőzön összeolvasztom, és már készen is van.

Megjegyzés

Én majdnem minden sütire ezt a mázat használom. Nagyon hamar megszilárdul, finom és szép fényes.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Bencze Zoltán 4 évvel ezelőtt
Ha a vajat étolajjal helyettesíted,sokkal szebb lesz,és tényleg látod benne a tükörképed :-)
Willand Veronika 6 évvel ezelőtt
Igaz, nekem fényesre nem igazán sikeredett, de valóban nagyon jó lett. Mikor kész lett kicsit lisztes volt az állaga, ahogy megkostóltam, de mikor megkötött a torta tetején, ez már valahogy szerencsére eltünt. Fini lett, könnyen kezelhető, szép sima, jó kopogós. Egyedül fényes nem, de ez engem nem is zavart. Köszi a receptet!!
Fehér Anikó 7 évvel ezelőtt
A pudingpor főzés nélkül nem tudom milyen lehet...azért kipróbálom, majd megírom hogy sikerült.:-)
Dömötör Judit 7 évvel ezelőtt
Az első olyan csokimáz receptem, ami igazán jól sikerült. És nagyon finom!!! :)
kov_zsofi 8 évvel ezelőtt
Ma nem volt itthon tortabevonóm, és akkor rábukkantam erre a receptre. nekem eddig nem jöttek be az olyan csokimázak amik kakaóporból készültek, vagy túlfőztem őket, vagy hozzávalók mennyiségét nem mértem ki jól, vagy nem tudom ...Viszont ez nagyon jól sikerült, igen finom lett, és nagyon jól néz ki! Köszi a receptet!
8 évvel ezelőtt
Szerintem is szuper a recept. Nekem nem volt vele semmi gondom. Köszi!!!
Béres Melinda 8 évvel ezelőtt
Örülök, hogy jól sikerült. Valóban előfordul, hogy nagyon sűrű lesz. Ilyenkor én is szoktam még tejjel higítani. Sajnos elfelejtettem leírni. Bocsi érte.
erzsi42 8 évvel ezelőtt
Nekem nagyon jól sikerült.Valóban szép fényes és egyáltalán nem ragad.Bár az előírt 1 kanál tej helyett kb. 2 kanállal tettem bele,mert nagyon sűrűnek tűnt.Ennek az lehetett az oka,hogy mindent egyszerre tettem a tálba.Legközelebb megpróbálom a cukrot a tejet és a margarint előbb felolvasztani,és azután hozzáadni a többit. Köszi!
jammy 8 évvel ezelőtt
Már harmadszor próbáltam meg, egyik sütin sem szilárdult meg hamar, de még másnap is ragacsos volt .Fényesnek sem mondhatnám, sőt...Maradok a régi csokimáznál, az finomabb is.
jammy 8 évvel ezelőtt
Már harmadszor próbáltam meg, egyik sütin sem szilárdult meg hamar, de még másnap is ragacsos volt .Fényesnek sem mondhatnám, sőt...Maradok a régi csokimáznál, az finomabb is.

Hasonló Receptek

Magazin