Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ajándékhoroszkóp: a csillagok megmutatják, ki minek örülne igazán

default user icon
MME
Nyakunkon a karácsony, úgyhogy itt az ideje beszerezni a meglepetéseket! De vajon mivel lehet örömöt szerezni egy Kosnak, vagy mire vágyik a Skorpió jegy szülötte? Az asztrológia ebben is segít!

Kos

Energikus, gyors, impulzív, tevékeny és szenvedélyes a jegy szülötte, ezért a különféle sportokhoz, vagy a hobbijaihoz kapcsolódó ajándékok mindig bejönnek nála, legyen szó sportbérletről, vagy technikai eszközökről. A Kos játékos természet, tehát a felnőtteknek szóló társasjátékokkal is nagy sikert lehet nála aratni. Mivel szeret hódítani, ezért nőknél a pipereszerek, ékszerek is ideálisak lehetnek.

Bika

Hedonista alkat, szereti élvezni az életet. Masszázsbérlet, kényeztető ajándékok, szépségápolási cikkek - ezekkel mind örömet lehet szerezni a Bikának! Mivel a hasát is nagyon szereti, egy különleges szakácskönyv, vagy például egy szép fondü-készlet is remek választás lehet a számára!

Ikrek

Intellektuális alkat, az érdeklődése rendkívül szerteágazó. Szereti követni az újdonságokat a szellemi-kulturális életben, úgyhogy ha a toplisták éléről választasz könyveket neki, vagy színházjegyekkel ajándékozod meg, annak biztosan örül! Imád csacsogni, a telefon állandóan a keze ügyében van, úgyhogy egy új készülékkel is meglepheted!

Rák

Kimondottan családcentrikus alkat, így minden szóba jöhet ajándékként, ami az otthonnal, a lakberendezéssel kapcsolatos. Gyertyatartó, dísztárgy, fényképalbum, festmény, szép, puha takaró - mind jó választás lehet! Mivel főzni is nagyon szeret, ezért a szakácskönyv is ideális ajándék a számára!

Oroszlán

A jegy szülötte kreatív, extravagáns, imád társasági életet élni. Színházbérlet, különleges ékszer, feltűnő ruhadarab? Az Oroszlán imádni fogja! A luxus is fontos számára, úgyhogy ha a pénztárcád engedi, lepd meg egy különleges, drága parfümmel vagy karórával!

Szűz

A Szűz-szülötte szorgalmas és precíz, szereti a rendet és a tisztaságot. Ajándékozd meg egy bőrkötésű határidőnaplóval, vagy irattárcával! A jegy szülötte az egészségére is nagyon figyel, ezért az ezzel kapcsolatos ajándékokkal (gyógyfürdőbérlet, masszázsbérlet) is sikert arathatsz!

Mérleg

Nagyon fontosak számára a barátai, a párkapcsolata, ezért egy szépen elrendezett, közös fotókkal teletűzdelt fényképalbumnak biztosan örül. A művészetek is nagyon érdeklik, úgyhogy egy különleges lemez, a színház-, vagy opera-belépő szintén jó választás lehet. Kényes az ízlése, sokat ad a külsejére, úgyhogy a szépségápolási cikkek közül is választhatsz neki ajándékot!

Skorpió

Vizes jegyként nagyra értékeli az olyan ajándékokat, amelyek a testet vagy a lelket kényeztetik. Senki nem szereti úgy a titkokat és a misztikumot, mint a Skorpió, úgyhogy ha könyvet keresel neki, a krimik és a thrillerek között kutass! Ha nő az illető, akkor valószínűleg imádja a csábító illatú parfümöket is!

Nyilas

Érdeklődő, nyitott típus, szeret tanulni, elmélyedni egy-egy témában. Ajándékozz valami intellektuális jellegűt neki, a vallástörténeti könyvek, útikalauzok, spirituális művek között keresgélj. A Nyilasok előszeretettel űznek különféle sportokat, szívesen kirándulnak és utaznak, úgyhogy minden ezzel kapcsolatos ajándéknak örülni fog!

Bak

Hagyománytisztelő alkat, úgyhogy a klasszikus dolgokat szereti. Bőr pénztárca, elegáns nyakkendő, egy üveg nemes bor, klasszikus falióra, szolid, arany, vagy ezüst ékszerek - ezeknek örül a Bak! A jegy szülötte ambiciózus, kötelességtudó, gyakorlatias, úgyhogy minden, a munkájához köthető ajándékot szívesen fogad.

Vízöntő

Imádja az újdonságokat, a technikai dolgokat, szeret lépést tartani a világ fejlődésével, úgyhogy a technikai, műszaki ajándékoknak (okostelefon, okosóra, számítógépes eszközök) nagyon örül! Szeret új dolgokat kipróbálni, egy búvárbérlet, vagy ejtőrenyős-tanfolyam is zajos sikert arathat nála. A szokatlan ruhadarabok is kedvére valóak!

Halak

E jegy szülöttét minden érdekli, ami a realitás keretein túl van: illúzió, fantázia, dráma, érzelmek, művészetek, spiritualitás. Ezért aztán minden olyan ajándék, ami ezt az érdeklődést táplálja, kedvező fogadtatásra talál. Festőkészlet, verseskötet, spirituális könyvek - ezek között bátran válogathatsz. A vízi sportokat is nagyon szereti, az ehhez kapcsolódó ajándékok, vagy a finom habfürdők, tusfürdők, fürdősók is örömet szereznek neki.

A Fanny magazinban minden héten 103 tippet találhatsz, keresd az újságárusoknál.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek