hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a 3 csillagjegy imád a legjobban enni

default user icon
MME
Néhány csillagjegy számára az evés nem csupán szükséglet, hanem egy életstílus. Ők élvezik az ízeket, az illatokat, a látványt - vagyis mindent, ami az evéssel jár. Mutatjuk, kik a legnagyobb ínyencek!

1. Bika

Bár a Bikák gyakran visszariadnak attól, hogy új ízeket próbáljanak ki (teljesen felesleges azt javasolni nekik, hogy rendeljenek tengeri herkentyűket, ha például egy jól bevált csirkepörkölt is az étlapon van), a klasszikusokkal szemben hatalmasak az elvárásaik. Mivel imádják, ha kényeztetik őket, egy finom vacsorával simán le lehet venni őket a lábukról. Különösen kedvelik a lágy, tejszínes szószokat, az ízekben gazdag desszerteket és a drága, minőségi borokat - írja a purewow.com. De nem csak enni, főzni is szeretnek, igazi mesterszakácsok a konyhában!

2. Rák

A Rákok nem igazán szeretnek étterembe menni, viszont otthon imádnak enni és főzni is. Ha valami miatt szomorkodnak, egy finom ebéd mindig meg tudja őket vigasztalni. És hogy mi az, amit a főzésnél is jobban szeretnek? A sütés! Mivel általában édesszájúak, egy finom desszertnek sosem tudnak ellenállni, és ők maguk is szívesen készítenek mennyei sütiket, amikkel aztán meglephetik a szeretteiket.

3. Szűz

Ha nem tudod, melyik a város legjobb étterme, kérdezz meg egy Szüzet! Ők igazi ínyencek, nekik van a legkifogástalanabb ízlésük. Bár nagyon kedvelik a klasszikus, egyszerű ételeket is, bátran kipróbálják a legkülönlegesebb fogásokat és a legbizarrabb ízkombinációkat. Imádnak étterembe járni, és már onnantól kezdve átadják magukat az evés élményének, hogy belépnek az étterem ajtaján. 

JELENTKEZZ A MINDMEGETTE NAGY NYÁRI RECEPTVERSENYÉRE ÉS NYERJ!

Izgalmas hetek várják a Mindmegette látogatóit, hiszen július 12-én elindul nyári receptversenyünk. Két héten keresztül várjuk olvasóink grill, könnyű nyári főétel, sütés nélküli desszert és befőzés témájú fényképes receptjeit, melyet a mindmegette.hu oldalon tölthetnek fel.

Megéri velünk játszani, hiszen a játék végén a Mindmegette szakmai zsűrije kiválasztja a különböző kategóriák legjobbjait, akik között az első három helyezettet értékes pénznyereménnyel díjazzuk, az első helyezettek pedig nem kevesebb, mint 100 000 forinttal lesznek gazdagabbak. De a játék itt még nem ér véget! Augusztus 1-jétől olvasóinké lesz a főszerep, szavazhatnak a receptekre, a szavazók között pedig összesen 200 000 forintot sorsolunk majd ki.

Tarts velünk te is, és játssz receptversenyünkön az értékes pénznyereményekért!

Ezek is érdekelhetnek

Friss