Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez az 5 csillagjegy valódi mesterszakács a konyhában

default user icon
MME
Vannak olyan csillagjegyek, akiknek egy kicsit jobb érzékük van a sütés-főzéshez a többi állatövi jegynél. Ha ők készítenek neked ebédet vagy vacsorát, akkor megnyugodhatsz: garantált az isteni finom végeredmény. Mutatjuk, kik ők!

Főzni mindenki szeret, de vannak, akik másoknál még jobban imádnak a konyhában tüsténkedni, sőt, egyes embereknek a főzés, a szeretteikről való gondoskodás a szeretetnyelvük.

1. Bika (április 20. - május 20.)

A yourtango.com szerint a Bikák különösen vonzódnak a szépséghez, a kényeztetéshez és a finom ízekhez - nem véletlen, hogy általában nagyszerű szakácsok. Főzés közben egyszerre használják a szaglásukat, az ízlelésüket, a látásukat és a tapintásukat, így az elkészült étel minden szempontból tökéletes lesz - mennyei ízharmónia, finom illatok, látványos textúrák és gyönyörű tálalás.

2. Rák (június 21. - július 22.)

A Rákok minden tőlük telhetőt megtesznek a szeretteikért - ha kell, akkor isteni finom fogásokkal is elkápráztatják őket. Lehet, hogy nem tudnak minden kulináris trükköt és technikát, de azt pontosan tudják, mit főzzenek a családnak és a barátoknak, hogy éreztessék velük, mennyire szeretik őket.

3. Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A Mérlegek nagyon szeretnek új ízeket és különböző főzési technikákat kipróbálni, de emellett szabálykövetők is, ami például a hozzávalók pontos kimérésénél nagyon jól jön. Ha hibáznak, abból tanulnak - ha olyan ételt készítenek, amit korábban elrontottak, akkor általában garantált a zseniális végeredmény.

4. Bak (december 22. - január 19.)

A Bakoknak a főzés segít ellazulni - kikapcsolja őket a zöldségek aprítása vagy a szósz kevergetése. A bonyolultabb repeteknek is bátran nekiállnak, pláne ha korábban már volt velük sikerélményük. Imádnak másokat lenyűgözni a főzőtudományukkal, ha valami jól sikerül, azt fel is veszik a képzeletbeli listájukra, és legközelebb is elkészítik a vendégeknek, hogy bezsebeljék érte a bókokat.

5. Ikrek (május 21. - június 20.)

Az Ikrek azt értékelik legjobban a főzésben, hogy tudják: a közös étkezés összehozza az embereket és közben beszélgethetnek egy jót. Emellett persze a főzést és finom ételeket is élvezik. Szeretnek új ízeket kipróbálni és tanulni más kultúrák ételeiről - a világ minden tájáról használnak alapanyagokat és a fűszereket. Pontosan tudják, milyen ízek egészítik ki tökéletes egymást.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss