Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olajbogyós grissini

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
20 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejet meglangyosítjuk, hozzáadjuk a cukrot és az élesztőt. Hozzáadjuk a lisztet és a sót is, majd addig keverjük, míg össze nem áll. Ekkor beleöntjük az olajat, és addig gyúrjuk, míg magába nem szívja.
  2. Letakarva pihentetjük kb. fél órát, utána kis gombócokra osztjuk, és a gombócokból hosszú, nagyon vékony rudakat sodrunk.
  3. Arudakat sütőpapíros tepsire fektetjük és 200-220 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt ropogósra sütjük.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN IS! >>> 

SZEZÁMMAGOS GRISSINI>>> 

ROZMARINGOS GRISSINI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss