Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tortellini zöldborsós raguval

MME MME
4.4/5
30 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók
  • Hozzávalók: 6 személyre:
  • 50 dkg sonkás tortellini vagy ravioli
  • Raguhoz:
  • 40 dkg mélyhűtött zöldborsó,
  • 10 dkg gépsonka,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • 1 evőkanál liszt,
  • 2 dl tejszín,
  • pici margarin,
  • a tetejére:
  • 20 dkg reszelt sajt

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát szokott módon kifőzzük. A raguhoz pici margarinon a zúzott fokhagymát, zöldborsót, és az apróra vágott sonkát megdinszteljük. Amikor a zöldborsó elkészült, rászórjuk a lisztet, és tejszínnel felengedjük, egyet rottyan, és kész. Ekkor ízesítjük.

Megjegyzés

Tálalásnál a tésztára tesszük a ragut és reszelt sajttal megszórjuk.

A receptet tivadar.
- MME

Ezek is érdekelhetnek