Elkészítése: Egy serpenyõben felolvasztom a margarint, beleteszem a húst, majd aranybarnára sütöm, gyorsan. Ráteszem a tyúkhúsleveskockát és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje a húst, majd lefedve fõzöm addig, amíg a víz nagy része elpárolog. Megfûszerezem (só, bors, vegeta, stb.), és ha puhára fõtt, beleteszem a petrezselyemzöldet. Kicsit rotyogtatotm, majd félreteszem. Egy másik edényben megpirítom a hagymát margarinon, ráteszem a gombát és azt is megpirítom. Ha kész, ráöntöm a húsra és visszateszem a tûzre. A tejszínt 2 evõkanál liszttel kikeverem, a húsra öntöm, majd összerottyantom az egészet. Fõtt tésztával kínálom, a tetjét meghinten nyers zöldségzöldjével.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre